Taiem piscotul in doua. Fierbem in sucul de ananas ¾ dl lapte, 2 plicuri de budinca de vailie si 6 linguri de zahar. Dupa ce se raceste amestecul,
Taiem piscotul in doua. Fierbem in sucul de ananas ¾ dl lapte, 2 plicuri de budinca de vailie si 6 linguri de zahar. Dupa ce se raceste amestecul, il batem spuma cu margarina si un pic de rom. Topim o bucatica de unt si caramelizam 35 dkg de zahar in el. Cat timp e cald adaugam 15 dkg de nuci taiate. Intoarcem tava si o ungem cu ulei si intindem grilajul. Il racim, apoi il zdrobim. Montare: piscot, crema, bucati de ananas, grilaj, piscot. Acoperim tortul cu crema si presaram cu grilaj.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de visine
Tarta cu visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post