Pentru tortul Doina aveti nevoie de 2 pachete de piscoturi, 300 g unt, 2 tablete de ciocolata. Este foarte bun.
Pentru tortul Doina, crema se face astfel: se scoate apa din unt si se freaca cu zaharul, adaugand pe rand cate un galbenus. Se pun apa, cacaoa si ciocolata la fiert. Dupa ce s-a racit, se adauga alunele si stafidele. Albusurile se bat spuma si se amesteca ambele creme. Intr-o cratita de trei litri, se pune celofan si un rand de piscoturi insiropate in putin lapte pe toate partile, apoi se pune crema si piscoturi pana se termina compozitia.
Se lasa la rece pana a doua zi, iar la final, tortul Doina, se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca si felii de portocale sau alte fructe.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post