Pentru foile de blat, se bat albusurile spuma si galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se amesteca intre ele si se adauga incet faina. Se coc 10-12 fo
Pentru foile de blat, se bat albusurile spuma si galbenusurile cu zaharul si vanilia. Se amesteca intre ele si se adauga incet faina.
Se coc 10-12 foi.
Pentru crema, ouale se bat cu zaharul si vanilia pana ce compozitia se ingroasa. Se adauga ciocolata topita si inmuiata in lapte. Toate acestea m fierb in bain marie. Se raceste compozitia si se amesteca cu untul batut bine. Se unge cu crema fiecare foaie de blat, se pun una peste alta si se glaseaza apoi tortul cu zahar ars.
Pofta buna!
Alte bucate recomandate:
Spuma de portocale
Rulada
Placinta cu mere delicioasa
Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala