Pentru foile de blat, ouale cu ul se bat in bain marie. Compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu untul topit. Coca se intinde pe o tava lung
Pentru foile de blat, ouale cu ul se bat in bain marie. Compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu untul topit.
Coca se intinde pe o tava lunga unsa si presarata
cu faina. Foile de blat coapte se taie fasii de 7 cm latime. Se suprapun 6-7 foi unse cu crema intre ele.
Ultima foaie se glaseaza separat cu caramelizat si cat este inca calda, se taie feliile de tort de marimea necesara. Apoi se pune foaia astfel taiata deasupra tortului si se taie dupa ea toate feliile.
Pentru crema, ciocolata se topeste impreuna cu ul si putina apa, dupa care se amesteca cu untul spuma.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Tort de mere si crema de zahar ars
Gogosi cu mere
Prajitura cu mere si sirop de scortisoara
Am vazut aceasta reteta acum mult timp, pregatita de Vladut de la neatza si tare mult mi-a placut! Acum avand mere aromate de...
Desert Mille feuille cu crema de vanilie si mere coapteIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala