Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se bat pe aburi pana se ingroasa si capata consistenta mierii. Gelatina se dizolva in sucul de ananas, dupa care se amesteca

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 oua intregi 300 gr. zahar
  • 5 l lapte
  • 4 plicuri de gelatina de la Dr. Oetker
  • suc de anans
  • 1l frisca Hulala

Mod de preparare

Ouale, zaharul si laptele se bat pe aburi pana se ingroasa si capata consistenta mierii. Gelatina se dizolva in sucul de ananas, dupa care se amesteca cu primacompozitie cat este calda i se amesteca in continuare pana se topeste bine gelatina, si incepe sa se ingroase.Dupa ce s-a racit compozitia de mai sus, se adauga frisca bine batuta.

Se toarna in forme si se da la frigider pana a doua zi. Se serveste a doua zi, cu multa frisca deasupra.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ciuperci cu cartofi si masline

O salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.

Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide