• scurge rondelele de ananas, pastreaza compotul si toaca cubulete ananasul dintr-o jumatate de cutie
• inmoaie piscoturile in zeama de la compot, pe ambele parti, apoi asaza-le ca baza intr-o tava de tort, cu pereti detasabili, cu diametrul de 22 cm
• asaza rondelele de ananas de jur imprejurul formei
• hidrateaza gelatina in 100 ml apa rece, pentru 5 minute. Pune-o apoi la bain-marie si las-o pana devine lichida
• mixeaza smantana pentru frisca rece cu ajutorul telului Breville Hand Blender. Cand incepe sa se intareasca adauga zaharul pudra, apoi iaurtul grecesc si vanilia. Adauga gelatina lichida si cubuletele de ananas
• toarna compozitia in forma de tort, peste baza de piscoturi. Decoreaza tortul cu restul de ananas, acopera-l cu folie de plastic si pune-l la frigider 6-8 ore
• decoreaza-l cu menta proaspata inainte de servire.
Savurati cu placere!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post