Tort din piscoturi de sampanie cu dulceata

Se aseaza pe un platou un rind de piscoturi inmuiate in coniac diluat, se asterne deasupra un strat subtire de dulceata, apoi piscoturi acoperite cu o

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. piscoturi sampanie
  • 5-6 linguri coniac
  • 5-6 linguri apa
  • 4-5 feluri dulceata
  • 200 gr. frisca

Mod de preparare

Se aseaza pe un platou un rind de piscoturi inmuiate in coniac diluat, se asterne deasupra un strat subtire de dulceata, apoi piscoturi acoperite cu o alta dulceata, si se repeta pina cind se termina piscoturile si cele 4-5 feluri de dulceata. Se imbraca cu frisca si se da la rece.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide