Facem un blat din 4 oua, il punem inapoi in tava de tort, apoi punem fructe Fierbem o crema din 2,5 dl lapte, 2 galbenusuri de ou, 5 linguri de zahar
Facem un blat din 4 oua, il punem inapoi in tava de tort, apoi punem fructe Fierbem o crema din 2,5 dl lapte, 2 galbenusuri de ou, 5 linguri de zahar si 20 g zahar vanilat si il lasam sa se raceasca. Diluam 2 linguri de gelatina in 1,5 dl apa, apoi fierbem. Batem o spauma tare din 2 pahare de frisca. In compozitia de oua amestecam gelatina, frisca si o punem pe blat.
Alte retete dulciuri recomandate
Crema
Tiramisu
Diplomat
prajitura cu visine
Astazi am facut o prajiturica de sezon, aducand ca noutate, cel putin pentru mine, stratul de biscuiti in loc de blat. A...
Prajitura turnata cu mere si biscuitiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala