Pentru foile de blat, albusurile se bat bine pana devine spuma tare. Se adauga zaharul pudra cu vanilia, nucile macinate si faina. Se coc separat 3 f
Pentru foile de blat, albusurile se bat bine pana devine spuma tare. Se adauga zaharul pudra cu vanilia, nucile macinate si faina.
Se coc separat 3 foi si se umplu cu crema.
Pentru crema, galbenusurile cu zaharul vanilat se amesteca bine si se fierb pana ce compozitia se ingroasa. Cand s-a racit se includ untul proaspat batut bine si ciocolata rasa.
Tortul se umple si se imbraca cu crema, garnisindu-se cu ciocolata rasa.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Prajitura Negresa
Prajitura cu crema de ciocolata
Tarta cu mere si crema de vanilie
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post