Tortul din biscuiti cu ciocolata alba si dulceata de capsuni este un adevarat deliciu. Este o reteta de tort cu blaturi de biscuiti si nuci, cu aroma proaspata de capsuni.
1. Se maruntesc biscuitii la robot apoi se framanta cu untul si ciocolata topite si cu miezul de nuca. Se toarna compozitia in forma apoi se preseaza cu o lingura pana ce obtinem un blat uniform. Se da un pic la rece.
2. Preparam crema mixand smantana cu zaharul vanilat si branza de vaci apoi adaugam si dulceata de capsuni. Se hidrateaza gelatina in apa rece apoi se topeste la bain marin si se adauga in fir subtire in compozitia de branza. Se toarna jumatate de cantitate peste blatul de biscuiti apoi se vine deasupra cu un biscuit, se preseaza usor cu mana, se toarna si restul de compozitie, se vine deasupra cu al 2 lea biscuit.
3. Se topeste ciocolata alba la bain marin si se toarna calda deasupra apoi se decoreaza cu jumatati de capsuni proaspete. Se lasa de seara pana a 2 zi la frigider apoi il portionam in felii subtiri, dupa ce l-am lasat la temperatura camerei cateva minute.
Pofta buna!
Produsul ales;
http://shabbychicshop.ro/fete-perna/597-fata-perna-matlasata-albastra-cu-trandafiri-si-carouri.html
Tortul de biscuiti cu dulceata de capsuni se serveste la temperatura camerei.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post