Tort din biscuiti

Se asaza un rand de biscuiti pe un platou si se stropesc usor cu esenta de cafea in care s-a dizolvat zaharul si vanilia. Se freaca bine margarina cu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g biscuiti de post
  • 200 ml esenta de cafea
  • 150 g zahar
  • vanilie
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri zahar
  • 1 pachet margarina

Mod de preparare

Se asaza un rand de biscuiti pe un platou si se stropesc usor cu esenta de cafea in care s-a dizolvat zaharul si vanilia. Se freaca bine margarina cu zaharul si cacaua si se ung biscuitii cu aceasta crema. Se alterneaza straturile de biscuiti stropiti cu esenta de cafea cu straturi de crema, pana se termina ingredientele. Se imbraca tortul in crema.

Se poate servi cu topping de ciocolata.

Alte retete recomandate:

Tort diplomat

Lapte de pasare

Tort tiramisu

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Bors de cartofi cu sfecla rosie si costita afumata

De la un timp am devenit mare fan al sfeclei roșii, așa că încerc să o includ în diverse rețete cum este și...

Bors de cartofi cu sfecla rosie si costita afumata
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala