Pentru blat, se bat ouale cu zaharul pudra la foc mic pana se ingroasa. Se adauga faina amestecata cu cacaua. Compozitia se coace in forma unsa si ta
Pentru blat, se bat ouale cu zaharul pudra la foc mic pana se ingroasa. Se adauga faina amestecata cu cacaua.
Compozitia se coace in forma unsa si tapetata cu faina. Se taie blatul orizontal in 2-3 felii care se umplu cu crema de ciocolata si se acopera cu glazura de ciocolata.
Pentru crema, untul se freaca spuma. Se include ciocolata rasa topita in prealabil in putina apa. Se bat ouale intregi cu zaharul tinand castronul in bain marie pana se ingroasa compozitia.
Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca in untul cu ciocolata.
Pentru glazura, se fierbe apa cu zaharul pe foc pana se leaga si se intinde ate. Se adauga ciocolata rasa. Se ia vasul de pe foc si se adauga untul. Se amesteca bine in acelasi sens pana compozitia capata un aspect sticlos. Se intinde peste tort si se lasa sa se usuce.
Pofta buna!
Alte torturi gasiti aici:
Tiramisu
Tort diplomat
Tort cu mere si crema de zahar ars
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post