Tort delicios

Tortul delicios se serveste ornat deasupra cu frisca si fructe. Este usor de pregatit si aveti nevoie de 7 oua.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua batute
  • o cana de zahar
  • o cana faina si
  • coaja de lamaie rasa

Mod de preparare

Pentru tortul delicios se face un pandispan din ingredientele de mai sus, se coace si, dupa ce se raceste, se taie in 3 foi, care se umplu cu gem si felii de mandarine, peste care punem cu lingura gelatina topita in suc de fructe sau vin alb.


Tortul delicios se serveste ornat deasupra cu frisca si fructe.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta aperitiv cu iaurt si foietaj

Am facut in genul acesta placinta cu aroma de portocale ca desert si foarte buna a iesit, asa ca m-am gandit sa fac si ca...

Placinta aperitiv cu iaurt si foietaj
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala