Blat: albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se adauga peste albusuri si se pune faina cu praful de copt si vanilia. Se
Blat: albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se adauga peste albusuri si se pune faina cu praful de copt si vanilia. Se unge tava cu unt si faina si se baga la cuptor compozitia.
Crema: se freaca ouale intregi cu zaharul apoi se pune faina. Laptele se fierbe, se raceste, se pun ouale peste lapte la foc mic, se amesteca continuu, cand e aproape gata se pune coaja de la lamaie intreaga si untul.
Blatul se scoate si se lasa la racit, se taie in 3 parti egale, se insiropeaza si se umplu cu crema. Se orneaza cu fructe sau frisca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post