Tort de vara

Se topeste unul pe foc mic si sa adauga biscuitii pisati, apoi sa pune la rece in frigider. Se amesteca brinza de vaci cu zaharul, siropul si se adau

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. biscuiti
  • 150 gr. unt
  • 500 gr. brinza de vaci
  • 200 ml frisca
  • 200 gr. zahar
  • 25 ml sirop de zmeura
  • 300 gr. zmeura
  • 4 foi de gelatina

Mod de preparare

Se topeste unul pe foc mic si sa adauga biscuitii pisati, apoi sa pune la rece in frigider.

Se amesteca brinza de vaci cu zaharul, siropul si se adauga frisca batuta si gelatina topita.

Intr-un vas rotund se amesteca cu mare grija jumate din fructe. Deasupra se pune cu o lingura coca de biscuiti si apoi crema cu sirop de zmeura. Se decoreaza cu restul de fructe.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors