Tort de Valentine's day

Am facut o compozitie de chou (eclere): 250 ml apa se pun pe fok cu 200 g margarina si o lingurita de sare, cand da in clocot se ia de pe foc si se ad

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 ml apa
  • 200 g margarina
  • o lingurita de sare
  • 250g faina
  • 6 oua
  • zahar ars
  • crema caramel
  • piersici (compot)
  • frisca

Mod de preparare

Am facut o compozitie de chou (eclere):

250 ml apa se pun pe fok cu 200 g margarina si o lingurita de sare, cand da in clocot se ia de pe foc si se adauga 250g faina , se amesteca, se lasa la racit si se inorporeaza 6 oua unu cate unu.

Am executat o inima si niste gogosele si le-am "lipit" cu zahar ars, gogoselele le-am umplut cu o crema caramel, crema cu care am umplut si interiorul inimioarei.

Peste crema am pus piersici din compot, am ornat cu frisca si cel mai important cu un catel si o pisica imbratishati.
Pofta buna!

Reteta Tort de Valentine's day a fost propusa de elena alina 39176 pe forum culinar.ro

Alte retete de sarbatori gasiti aici:

Dobos in stil italian,

Tort Magic Moments,

Prajitura Victoria, cu nuca

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa

Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide