Se taie smochinele firisoare fine. Se trec nucile prin masina. Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul pudra,
Se taie smochinele firisoare fine. Se trec nucile prin masina. Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul pudra, nucile, smochinele, faina si pesmetul.se imparte compozitia in trei parti si se coc pe rind pe dosul unei cratite, unsa si presarata cu faina. Crema: se freaca galbenusurile cu zaharul, cacao sau ciocolata topita in lapte, 2 linguri de cafea concentrata si faina. Se bate pe baia de apa pina ce se ingroasa. Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu untul frecat spuma. Se asaza crema intre blaturi, se imbraca tortul cu crema si se presara deasupra cu nuci sau alune taiate felii, rumenite la cuptor
Se serveste cu frisca
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post