Gelatina se fierbe in 200 ml apa si se lasa la racit. Frisca pudra se bate spuma tare cu zaharul vanilat, se adauga smantana, gelatina calduta si se b
Gelatina se fierbe in 200 ml apa si se lasa la racit. Frisca pudra se bate spuma tare cu zaharul vanilat, se adauga smantana, gelatina calduta si se bat toate inca doua minute. Se prepara in forma de tort rotunda, care se poate deschide, dupa cum urmeaza. Un rand de biscuiti unsi cu putin gem peste care se pune jumatate din crema, se niveleaza, urmeaza un rand de fructe dupa gust, apoi crema ramasa peste care se formeaza ultimul rand de fructe acoperite cu gelatina pentru fructe.
Se serveste rece.
Alte retete tort recomandate
Tort diplomat
Tiramisu
Tort cu mere intregi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post