Tortul de post cu fructe este foarte bun si va trebuie 2 kg frisca Hulala, 500 g zahar, 6 portocale, 4 mandarine.
Pentru tortul de post cu fructe, fructele curatate, tocate le amestecam cu coniacul si o esenta. Zeama de la compot si sucul de fructe le amestecam cu gelatina, lasam la umflat, apoi o incalzim pe Bain-Marie. Frisca o batem spuma cu zaharul, o vanilie si 5-6 linguri de gelatina topita.Aceasta o amestecam cu fructele, apoi punem frisca, amestecam si o asezam in forma tapetata cu nylon si felii de portocala. Apoi dam la rece. Dupa doua ore, rasturnam pe platou si la final ornam cu frisca.
Tortul de post cu fructe se serveste ornat cu frisca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post