Tort de porumb

Se foloseste un blender sau mixer si "bate" porumbul cu lapte si oua. Daca nu ai un blender, dai pe razator (parte mai subtire). Se amesteca zaharul

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 17 porumb crud (pt fiert)
  • 800ml de lapte
  • 5 oua
  • 1 pahar de zahar (se pune dupa gust)
  • daca vrei
  • se pune si 100gr de unt

Mod de preparare

Se foloseste un blender sau mixer si "bate" porumbul cu lapte si oua. Daca nu ai un blender, dai pe razator (parte mai subtire).

Se amesteca zaharul si unt (daca vrei si cu unt), si pune intr-un tava cu putin ulei.

Se pune in cuptor 140 grade C 1 ora, si plus 30 minute 170 grade C.


Pofta buna!

Reteta Tort de porumb a fost propusa de Patyortiz pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa

Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide