Se rade coaja de portocala peste zahar, dupa care se freaca galbenusurile 30 min cu zaharul. Pesmetul fin cernut se inmoaie cu zeama de la o portocal
Se rade coaja de portocala peste zahar, dupa care se freaca galbenusurile 30 min cu zaharul. Pesmetul fin cernut se inmoaie cu zeama de la o portocala si se adauga la
compozitie.
Albusurile bine batute se amesteca usor cu compozitia si se toarna in forma pregatita din vreme, unsa cu unt si presarata cu faina.
Se coace la foc potrivit. Se cerne deasupra zahar vanilat.
Pofta buna!
Alte retete de tort recomandate
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala