Se freaca de coaja de portocala bucatile de zahar si se taie marunt. Migdalele tocate se amesteca cu zeama de portocale a carei coaja s-a folosit. Pes
Se freaca de coaja de portocala bucatile de zahar si se taie marunt.
Migdalele tocate se amesteca cu zeama de portocale a carei coaja s-a folosit.
Peste migdale se adauga siropul preparat din zahar si apa si legat pana se intinde bine, dupa care se adauga
si zaharul frecat de portocale. Se adauga galbenusurile pe rand, amestecand timp de 30 min.
Se mai adauga coaja de portocala din dulceata, taiata in bucati lungi si subtiri (julien), spuma albusurilor si pesmetul pisat, presarat cate putin; amestecand usor. Se coc doua blaturi timp de 45 min, la foc slab. Blaturile reci se umplu cu marmelada de coacaze sau de caise.
Totul se garniseste cu felii de portocala si frisca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post