Blatul. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga migdalele, albusurile batute spuma, zeama si coaja rasa de la o portocala. Se unge forma de
Blatul. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga migdalele, albusurile batute spuma, zeama si coaja rasa de la o portocala.
Se unge forma de tort, se pune compozitia si se coace la cuptor o ora. Se taie apoi blatul si se umple si se acopera cu crema.
Crema. Se prepara un sirop din zahar si apa. Se adauga coaja de portocala rasa, se acopera si se lasa putin.
Separat se freaca galbenusurile si se toarna incet siropul.
Se freaca untul la care se adauga putin cate putin crema. Se freaca impreuna pana ce compozitia devine spumoasa.
Pofta buna!
Alte retete recomandate
Clatite pufoase reteta Sper sa va placa ideea, de gust nu mai vorbesc. Sunt delicioase!
Clatite pufoase reteta, cu cacao, mascarpone si caramelIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala