Tort de portocale si migdale

Blatul. Se bat mai intai ouale intregi la foc mic, apoi cu zaharul. Se adauga migdalele pisate si coaja rasa a portocalelor. Se coace blatul. Se umpl

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul: 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 50 g migdale pisate
  • coaja de la 2 portocale
  • Crema: 6 galbenusuri
  • 6 linguri zahar
  • 150 g unt
  • 100 g migdale
  • zeama de la 2 portocale

Mod de preparare

Blatul.

Se bat mai intai ouale intregi la foc mic, apoi cu zaharul. Se adauga migdalele pisate si coaja rasa a portocalelor. Se coace blatul. Se umple cu crema.

Crema.

Se fierb galbenusurile cu zahar. Cand compozitia s-a ingrosat se amesteca cu untul spuma, migdalele rase si zeajna portocalelor.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors