Topim untul, apoi il tragem de pe foc si adaugam bucati de ciocolata. Amestecam pana obtinem o crema mata. Batem o spuma din galbenusuri de ou cu zaha
Topim untul, apoi il tragem de pe foc si adaugam bucati de ciocolata. Amestecam pana obtinem o crema mata. Batem o spuma din galbenusuri de ou cu zahar, apoi incorporam crema de ciocolata, faina, coaja rasa de portocale, iar la urma, spuma din albusuri de ou. Compozitia se toarna intr-o forma pentru tort unsa cu unt, apoi se coace aprox. o jumatate de ora la 180 de grade. Se lasa sa se raceasca si se unge cu un strat subtire de gem de portocale, apoi se presara cu ciocolata rasa pe razatoarea mare.
Alte torturi recomandate:
Diplomat
Ciocolata
Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...
Biscuiti aperitiv, cu cascavalIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala