Se insiropeaza piscoturi de sampanie cu sirop cald, parfumat cu rom, apoi se aseaza primul strat pe un platou mare. Se prepara crema astfel: se freaca
Se insiropeaza piscoturi de sampanie cu sirop cald, parfumat cu rom, apoi se aseaza primul strat pe un platou mare. Se prepara crema astfel: se freaca untul spuma, se adauga zaharul, ciocolata data pe razatoare si frisca, amestecand continuu. Crema se omogenizeaza si se pune un strat peste primul rand de piscoturi. Se aseaza un alt rand de piscoturi insiropate, se acopera cu crema si se incheie cu un rand de piscoturi care se acopera cu frisca sau cu crema ramasa.
Tortul se tine la rece, se taie dupa doua ore si se serveste ornat cu fructe din dulceata.
Alte retete de torturi:
Tort cu visine Padurea neagra
Tort de capsuni
Tort cu mere coapte
Am gasit aceasta reteta pe blogul "Stefy harnicutza". Am vrut sa-mi maresc colectia de retete-aperitiv care se pot rontai in...
Biscuiti aperitiv, cu cascavalIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala