Tort de pandispan cu fructe

Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile macinate, st

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul
  • 4 oua
  • 250 g zahar tos sau pudra
  • 250 g faina
  • cacao
  • nuci
  • stafide
  • Umplutura
  • fructe
  • caise
  • prune

Mod de preparare

Ouale intregi se bat foarte bine cu zaharul pudra sau tos in bain marie si la urma se adauga cacaua, nucile macinate, stafidele si faina. Se coace pe jumatate, dupa care sc

pun deasupra jumatati de caise si prune peste care se presara zahar pudra si putina scortisoara.

Se continua coacerea in cuptor.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide