Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul vanilat bine de tot pana se obtine o crema, iar volumul lor a crescut de 2-3 ori. Se adauga taina, se mai ames
Blatul. Se bat ouale intregi cu zaharul vanilat bine de tot pana se obtine o crema, iar volumul lor a crescut de 2-3 ori. Se adauga taina, se mai amesteca putin, apoi se toarna compozitia intr-o forma unsa si tapetata cu hartie. Se coace la foc potrivit o ora.
Blatul de pandispan se taie orizontal in doua, se insiropeaza ca orice tort si se umple cu crema de
castane.
Crema. Piureul se anesteca cu untul frecat spuma si siropul concentrat. Se imbraca tot tortul cu crema si se orneaza cu frisca sau tot cu crema.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Prajitura olandeza cu fructe mere
Clatite cu mere si nuci
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Oana. Eu am facut cantitate tripla, am sa scriu reteta pentru o singura rulada....
Rulada aperitiv cu spanacIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala