Tort de napolitane

Se amesteca bine mierea cu untul. Se prajesc nucile si se macina marunt. Se inmoaie ciocolata si se adauga la compozitie, impreuna cu nucile, marmelad

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. miere
  • 200 gr. unt
  • 80 gr. ciocolata
  • 120 gr. nuci
  • 1/2 plic de zahar vanilat
  • 1 lingura de marmelada de coacaze
  • 1 pachet foi de napolitan

Mod de preparare

Se amesteca bine mierea cu untul. Se prajesc nucile si se macina marunt. Se inmoaie ciocolata si se adauga la compozitie, impreuna cu nucile, marmelada si zaharul vanilat. Se bate bine compozitia, pina se omogenizeaza, si se umplu foile de napolitane. Se preseaza tortul cu o greutate si sel lasa sa stea la rece, pina ce se intareste bine umplutura. Se toarna deasupra o glazura de cacao din 100 gr. zahar pudra cernut bine, 1 albus, 20 gr. cacao Se decoreaza cu fructe.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors