Tort de migdale cu crema de caise

Blatul Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta. Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema. Crema Se bat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blatul
  • 100 g migdale curatate si macinate
  • 100 g zahar pudra sau tos pisat
  • o lingurita faina
  • Crema
  • 3 linguri zahar
  • 3 albusuri
  • 3 linguri marmelada
  • Garnitura
  • frisca
  • crema de caise
  • migdale prajite

Mod de preparare

Blatul

Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta.

Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema.

Crema

Se bat albusurile cu zaharul, dupa care se include usor marmelada.

Se imbraca tortul cu frisca si se garniseste cu crema de caise si migdale prajite.

Se pot face flori - mijlocul din crema, iar petalele din migdale albe oparite in prealabil.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa

Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide