Curatam merele si le taiem in 4. Topim margarina intr-o forma de tort, presaram zaharul si il caramelizam, apoi adaugam alunele taiate si le prajim. A
Curatam merele si le taiem in 4. Topim margarina intr-o forma de tort, presaram zaharul si il caramelizam, apoi adaugam alunele taiate si le prajim. Adaugam merele, le acoperim si le lasam la abur. Intre timp, intindem aluatul de foi in forma rotunda si acoperim merele cu el. Coacem prajitura si dupa racire decoram cu frisca.
Alte retete dulciuri recomandate:
Turta dulce
Tarta cu visine
Tiramisu
Prajitura cu caise
Este Postul Mare al Paștelui și credincioșii duc la biserici colive de grâu, pentru pomenirea celor adormiți...
Coliva de grauIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala