Pentru blat se amesteca faina cu untul, zaharul, vanilia si ouale. Se face un aluat care se intinde in tava. Grosimea acestuia trebuie sa aiba aproxi
Pentru blat se amesteca faina cu untul, zaharul, vanilia si ouale. Se face un aluat care se intinde in tava. Grosimea acestuia trebuie sa aiba aproximativ 1 cm. Se coace la foc potrivit.
La pregatirea umpluturii se prepara merele ca pentru strudel, se adauga zahar si se dau la cuptor, iar cand sunt gata se tin la rece. Intr-un castronel se amesteca zaharul cu galbenusurile, la cald, pana se topeste zaharul, apoi se adauga, faina, frisca si albusurile spuma.
Se pun merele (umplutura) peste blat, apoi crema si se da la cuptor la foc potrivit.
Cand este gata se lasa sa se raceasca.
Se taie si se pudreaza cu zahar.
Alte torturi recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post