Se amesteca bine branza, uleiul, zaharul vanilat si mierea. Se amesteca faina si praful de copt la care se adauga compozitia cu branza. Se pune aluatu
Se amesteca bine branza, uleiul, zaharul vanilat si mierea. Se amesteca faina si praful de copt la care se adauga compozitia cu branza. Se pune aluatul intr-o forma de tort si se lasa la loc racoros.
Se curata merele, se taie in patru si se indeparteaza cotorul. Se pune putin timp in apa sarata si apoi se indeparteaza cotorul. Se taie in forme lunguiete si se pune deasupra aluatului.
Aluatul se pune in cuptorul incalzit si se coace pe jumatate(aprox. 25 minute). Se amesteca bine 2 oua, cu mierea lichida si smantana si se toarna peste tort dupa care se coace in continuare pana se intareste.
Alte torturi recomandate
Tort diplomat
Tort tiramisu
Tort cu zmeura
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post