Presaram zahar intr-un vas rezistent termic uns cu unt, punem merele feliate in vas si umplem spatiile ramase libere cu nuci. Punem la cuptorul rece.
Presaram zahar intr-un vas rezistent termic uns cu unt, punem merele feliate in vas si umplem spatiile ramase libere cu nuci. Punem la cuptorul rece. Incalzim la foc mediu. Atunci e gata cand zaharul face bule deasupra merelor. Intre timp preparam un piscot ud din ingrediente si il turnam deasupra merelor. Coacem mai departe. La servire rasturnam tortul din forma astfel incat merele sa fie deasupra.
Alte dulciuri recomandate:
Prajitura cu visine
Tarta fructe
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala