Blatul. Galbenusurile se freaca bine spuma cu zaharul, coaja rasa si zeama de lamaie, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace in tava unsa. Cre
Blatul. Galbenusurile se freaca bine spuma cu zaharul, coaja rasa si zeama de lamaie, faina si albusurile spuma. Compozitia se coace in tava unsa.
Crema. Laptele se pune pe foc cu zaharul, vanilia si faina inmuiata in prealabil in putin lapte rece. Se amesteca bine pana se ingroasa.
Se bate in continuare pana se raceste (luata de foc), apoi se amesteca cu untul frecat spuma.
Se taie orizontal tortul rece, dupa care se umple si se acopera cu crema.
Pe deasupra se rade lamaie si se presara migdale curatate de coaja si rase.
Pofta buna!
Alte retete dulciuri:
Spuma de capsuni
Prajitura cu capsuni
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post