Se unge cu grasime o forma de tort. Se piseaza fursecurile. Untul se topeste intr-o tigaie, se adauga praful de fursecuri, fulgi de cocos, scortisoara
Se unge cu grasime o forma de tort. Se piseaza fursecurile. Untul se topeste intr-o tigaie, se adauga praful de fursecuri, fulgi de cocos, scortisoara si nucsoara. Compozitia se asaza in forma, se niveleaza si se asaza in frigider. Se inmoaie gelatina. Se separa ouale. Galbenusurile se bat in bain-marie impreuna cu zaharul tos, zaharul vanilat, suc si coaja de lamaie. Se dizolva inautru gelatina si se amesteca bine. Se amesteca branza de vaci pana ce devine cremoasa, apoi se inglobeaza in crema calda si se lasa sa se raceasaca. Se inglobeaza apoi, alternativ, albusul batut si 250 ml. frisca batuta. Se asaza crema peste blat si se da la rece 4 ore. Tortul se acopera cu gramajoare se frisca si cu felii de kiwi.
De mult timp sunt în plan, rulorurile din carne de vită. ;) Mereu am avut o reticență, din cauza Zmeișorilor, ce nu prea...
Rulouri din carne de vita