Punem praful de gelatina intr-o craticioara si turnam nectarul de piersici. Incalzim pe foc mic, si amestecam cateva minute, pana se ingroasa. Sa avem
Punem praful de gelatina intr-o craticioara si turnam nectarul de piersici. Incalzim pe foc mic, si amestecam cateva minute, pana se ingroasa. Sa avem grija san u se arda pe fundul craticioarei. Daca s-a racit putin, adaugam zeama de lamaie si zaharul, apoi lasam sa se raceasca complet. Spalam piersicile, indepartam coaja si samburii, le taiem bucatele, le maruntim in blender, cu 1 dl de apa, pana obtinem o pasta groasa, apoi le turnam in zeama de gelatina. Captusim o tava in forma de tort sau o cratita cu folie, apoi turnam jeleul, pe care il tinem in frigider cel putin 1 zi.
Alte retete dulciuri recomandate:
Tort cu mere coapte
Prajitura cu visine
Dulceata visine
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post