Tort de fructe din compot

Se amesteca toate componentele de blat si se lasa doua ore la rece. Se pune coca in tava unsa. Se opreste o bucata si se face un sul de jur imprejur.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blatul:
  • 170 g faina
  • 140 g unt
  • 2 linguri smantana
  • 1 praf sare
  • Umputura:
  • compot foarte legat

Mod de preparare

Se amesteca toate componentele de blat si se lasa doua ore la rece. Se pune coca in tava unsa.

Se opreste o bucata si se face un sul de jur imprejur.

Dupa coacere, cand esterece, se umple tortul cu un compot foarte legat.
Pofta buna!

Alte prajituri recomandate:

Prajitura cu capsuni si frisca

Prajitura la Daneza

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce