Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul, se incorporeaza faina si praful de copt si se adauga putina sare. Se unge o t
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul, se incorporeaza faina si praful de copt si se adauga putina sare. Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia in tava si se introduce la cuptor, la foc potrivit. Cand este gata, se scoate si se lasa la racit.
Se taie blatul in trei straturi. Se dizolva sase linguri de zahar intr-o jumatate de cana de apa si se fierbe pe foc, pana se leaga. Cand s-a racit, se adauga o lingura de rom si se insiropeaza blaturile. Se asaza primul blat pe un platou si se acopera cu crema de banane. Se asaza deasupra al doilea blat, se intinde crema de ananas si se acopera cu al treilea blat. Se imbraca tortul in frisca si se orneaza cu ciocolata rasa.
Alte torturi recomandate
Tort diplomat
Tort de zmeura
Tort tiramisu
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post