In spuma de albusuri batuta tare se amesteca zaharul, migdalele pisate sau macinate si curmalele taiate marunt. Compozitia se coace la cuptor nu prea
In spuma de albusuri batuta tare se amesteca zaharul, migdalele pisate sau macinate si curmalele taiate marunt. Compozitia se coace la cuptor nu prea cald, intr-o forma unsa si presarata cu faina.
Se taie blatul orizontal in trei felii care se umplu cu frisca. Tortul se garniseste deasupra tot cu frisca.
Pofta buna!
Alte retete prajituri gasiti aici:
Prajitura din foi cu miere
Prajitura cu mere de post
Placinta cu branza ca in Maramures
Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc". Ma gandesc ca nu este asa de greu sa pregatiti ceva bun si aspectuos copiilor,...
Budinca bicoloraIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala