Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra. Separat se bat albusurile cu zaharul si se amesteca apoi cu coacazele. Se adauga migd
Se face un aluat dintr-un galbenus, unt, faina si zahar pudra.
Separat se bat albusurile cu zaharul si se amesteca apoi cu coacazele.
Se adauga migdalele curatate si taiate bucatele. Se amesteca compozitia cu aluatul si se coace incet la foc potrivit.
Blatul racit se garniseste cu fructe fierte in sirop.
Pofta buna!
Va recomandam si alte prajituri
:
Prajitura cu mere si gris
Prajitura cu visine si ciocolata
Prajitura cu capsuni
Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala