Tort de clatite

Pentru clatite se amesteca toate ingredientele cu mixerul. Se coc clatite in forma putin unsa cu grasime. Se amesteca sucul de portocale cu zaharu si

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Clatite: 50 g faina
  • 30 g cacao
  • 4 oua
  • 400 ml lapte
  • 60 g zahar
  • Umplutura; 400 ml suc de portocale
  • 150 g zahar
  • coaja de lamaie
  • o budinca de vanilie praf
  • 400 ml frisca batuta

Mod de preparare

Pentru clatite se amesteca toate ingredientele cu mixerul. Se coc clatite in forma putin unsa cu grasime. Se amesteca sucul de portocale cu zaharu si coaja de lamaie si se pun la fiert. Se dizolva praful de budinca in 2 linguri lapte si se toarna peste laptele fierbinte. Se fierbe pana se ingroasa budinca si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu frisca si se umplu clatitele.
Se servesc taiate felii.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala