Din toate componentele de blat se face un aluat framantat, care se lasa sa creasca 15 minute. Apoi se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava ri
Din toate componentele de blat se face un aluat framantat, care se lasa sa creasca 15 minute.
Apoi se intinde cu sucitorul si se asaza intr-o tava ridicandu-1 pe margini. Se pun deasupra cirese fara samburi. Se unge marginea cu albus de ou.
Se lasa sa creasca la caldura, apoi se coace la foc potrivit. Cand este gata se presara deasupra zahar mult si
scortisoara.
Pofta buna!
Va recomandam si alte torturi
:
Tort tiramisu
Tort cu zmeura
Tort de mere coapte
Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala