Tort de cirese

In faina cernuta cu un praf de sare se includ zaharul, ouale si laptele. Se framanta bine. Se imparte compozitia in doua si se intind doua foi. Se pu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 125 gr faina
  • 50 gr zahar
  • 2 oua
  • 1 pahar lapte
  • sare
  • Umplutura:
  • cirese tinute in zahar
  • Garnitura:
  • zahar

Mod de preparare

In faina cernuta cu un praf de sare se includ zaharul, ouale si laptele. Se framanta bine. Se imparte compozitia in doua si se intind doua foi.

Se pune o foaie in tava, se acopera cu un strat de cirese tinute in zahar si scurse, peste care se pune cealalta foaie. Se coace la foc potrivit.

Tortul se serveste caldut si presarat cu zahar.
Pofta buna!

Alte retete de prajitura cu visine gasiti aici:

Prajitura cu cirese sau visine

Prajitura simpla si rapida cu visine

Prajitura foarte buna cu branza si visine

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cozonac cu dovleac

m-am inspirat de la Laura Adamache cu mici modificari in rest reteta este superba

Desert cozonac cu dovleac
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala