Blatul. Se bat ouale cu zaharul pana se obtine o compozitie albicioasa. Se trage vasul de pe focul mic, zaharul fiind topit, si se mai bate cateva m
Blatul.
Se bat ouale cu zaharul pana se obtine o compozitie albicioasa.
Se trage vasul de pe focul mic, zaharul fiind topit, si se mai bate cateva minute.
Se adauga in ploaie faina si cacaua cernuta, amestecandu-se usor sa nu dea inapoi.
Dupa coacere se taie blatul orizontal in 3 felii de grosime egala care se insiropeaza si se umplu pe rand cu cremele
preparate.
Crema de ciocolata si cacao.
Se face un sodou pe foc, in bain marie, din oua,
lapte, faina, zahar, ciocolata si cacao pana se ingroasa. Compozitiei racite i se adauga untul spuma.
Crema de ciocolata si rom.
Se prepara la fel. Se ingroasa in bain marie ouale cu
laptele, zaharul si ciocolata. Compozitiei racite i se adauga untul spuma si romul.
Se glaseaza tortul cu ciocolata rasa dizolvata in apa sau cu serbet de ciocolata.
Se mai poate imbraca pe deasupra cu o parte din crema de ciocolata si rom oprita, iar pe margini cu cealalta crema ramasa de la umplerea tortului.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post