Pentru blat, se freaca la un loc ciocolata, migdalele pisate, zaharul si galbenusul, dupa care se ung foile cumparate din comert si se coc incet. Ace
Pentru blat, se freaca la un loc ciocolata, migdalele pisate, zaharul si galbenusul, dupa care se ung foile cumparate din comert si se coc incet.
Aceste foi dedublate cu blatul preparat se umplu cu crema.
Pentru crema, se prepara un sirop gros, pe foc, din zahar, apa si ciocolata rasa. Dupa ce se raceste, se include treptat in untul spuma.
Pe deasupra tortul se glaseaza.
Pentru glazura, in zaharul frecat bine cu albus se includ coaja rasa de lamaie si vanilia.
Pofta buna!
Alte prajituri:
Prajitura nuci umplute
Cozonac cu nuca dobre
Prajitura alba ca zapada
Acest tort este facut de mine si nepoata mea draga Mihaela pentru ziua noastra de nastere,a fost tare bun si frumos,merci...
Tort aniversar pentru Ligia si Mihaela :)Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata