Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu cacaoa, apoi ciocolata pa
Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu cacaoa, apoi ciocolata pasta.
Compozitia se coace la foc potrivit.
Pentru glazura, se fierb incet, impreuna, ciocolata, cacaoa, zaharul si apa, timp de 15 minute, amestecand mereu. Compozitia se toarna fierbinte peste blat.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Prajitura cu piscoturi si crema de cocos
Tarta cu mere
Prajitura din foi cu miere
Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala