Tort de ciocolata si cacao, glasat cu ciocolata

Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu cacaoa, apoi ciocolata pa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • 7 albusuri
  • 7 linguri zahar pudra
  • 4 galbenusuri
  • 1 lingura cacao
  • 3 linguri faina
  • 1 baton ciocolata
  • Ingrediente glazura:
  • 2 batoane ciocolata
  • 1 lingura cacao
  • 100 gr zahar
  • 4 linguri apa

Mod de preparare

Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu cacaoa, apoi ciocolata pasta.

Compozitia se coace la foc potrivit.

Pentru glazura, se fierb incet, impreuna, ciocolata, cacaoa, zaharul si apa, timp de 15 minute, amestecand mereu. Compozitia se toarna fierbinte peste blat.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete dulciuri:

Prajitura cu piscoturi si crema de cocos

Tarta cu mere

Prajitura din foi cu miere

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie

Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...

Omleta cu dovlecel si telemea de oaie
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala