Tort de ciocolata si cacao, glasat cu ciocolata

Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu cacaoa, apoi ciocolata pa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • 7 albusuri
  • 7 linguri zahar pudra
  • 4 galbenusuri
  • 1 lingura cacao
  • 3 linguri faina
  • 1 baton ciocolata
  • Ingrediente glazura:
  • 2 batoane ciocolata
  • 1 lingura cacao
  • 100 gr zahar
  • 4 linguri apa

Mod de preparare

Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina amestecata cu cacaoa, apoi ciocolata pasta.

Compozitia se coace la foc potrivit.

Pentru glazura, se fierb incet, impreuna, ciocolata, cacaoa, zaharul si apa, timp de 15 minute, amestecand mereu. Compozitia se toarna fierbinte peste blat.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete dulciuri:

Prajitura cu piscoturi si crema de cocos

Tarta cu mere

Prajitura din foi cu miere

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors