Prima data batem albusurile spuma, si adaugam amestecand, zaharul, vanilia, galbenusurile, faina si ciocolata rasa. Compozitia se coace in forma de t
Prima data batem albusurile spuma, si adaugam amestecand, zaharul, vanilia, galbenusurile, faina si ciocolata rasa.
Compozitia se coace in forma de tort mare, unsa si
tapetata.
Rece, blatul se taie orizontal in trei felii care se insiropeaza si se umplu cu crema de ciocolata si crema de cacao, dupa care se acopera cu fondant de ciocolata.
Pentru crema, frecam zaharul cu untul, vanilia si fisticul macinat. Adaugam apa de flori si romul.
Se desparte crema in doua.
In una se include cacaoa cernuta, in cealalta ciocolata rasa, obtinandu-se doua creme cu gust diferit.
La fondant, Se leaga zaharul ca pentru serbet, dupa care se amesteca cu ciocolata si cu untul.
Se toarna pe tort.
Pofta buna!
Va recomandam si alte torturi:
Tort cu mere si crema de zahar ars
Tort de ciocolata cu iaurt si visine
Tort de capsuni
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post