Untul se freaca bine cu zaharul pudra peste care se adauga pe rand galbenusurile si ciocolata inmuiata in lapte, amestecand bine. Se desparte compozi
Untul se freaca bine cu zaharul pudra peste care se adauga pe rand galbenusurile si ciocolata inmuiata in lapte, amestecand bine.
Se desparte compozitia. Se retine 1/3 pentru
crema.
Cu restul aluatului se amesteca nucile, faina, pesmetul si albusurile spuma. Se coace foarte putin.
In partea de compozitie retinuta pentru crema se adauga rom. Cu aceasta se acopera blatul.
Deasupra se presara ciocolata barot sau nuci prajite.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Dulceata si sirop de capsuni
Dulceata de zmeura
Prajitura cu crema ciocolata
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post