Blatul. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra 1/2 ora. Se adauga cacaua, coaja rasa si zeama de lamaie, albusurile spuma, faina si vanilia. Se co
Blatul.
Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra 1/2 ora.
Se adauga cacaua, coaja rasa si zeama de lamaie, albusurile spuma, faina si vanilia.
Se coace in forma de tort 3/4 ora.
Rece se taie orizontal in 3 felii care se stropesc cu rom si apoi se umplu cu crema.
Crema.
Ouale cu laptele, batonul de vanilie taiat marunt, zaharul si ciocolata (125 g ) muiata in apa se fierb in bain marie pana ce compozitia se ingroasa.
Apoi se lasa la racit, dupa care se adauga restul de ciocolata taiata in cuburi, fructele zaharisite tot
cuburi, migdalele prajite si sfaramate, foile de gelatina inmuiate si dizolvate in apa clocotita, frisca si romul.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post